Privātuma politika.

Robotikas skolas “ROBO HUB” interneta platformā www.robohub.online

Šajā konfidencialitātes un fizisko personu datu izmantošanas politikā paskaidrots, kā SIA ROBO HUB (turpmāk – “ROBO HUB” vai “mēs”) lieto jebkuru personīgo informāciju, kas, izmantojot šo vietni, par Jums tiek apkopota.

Apskatītās tēmas:

  • Kādu informāciju par Jums mēs apkopojam?
  • Kāpēc mums ir nepieciešami Jūsu dati?
  • Cik ilgi mēs glabājam Jūsu datus?
  • Mārketings
  • Piekļuve informācijai par Jums un tās labošana
  • Sīkdatnes
  • Citas mājas lapas
  • Izmaiņas konfidencialitātes un fizisko personu datu izmantošanas politikā
  • Kā ar mums sazināties

Kādu informāciju par Jums mēs apkopojam?

Mēs apkopojam informāciju par Jums un Jūsu bērnu, kad tiek aizpildīta informācija sadaļā mans profils kā arī tiek ievadīti dati kas nepieciešami, lai tiktu sagatavots rēķins par pakalpojumiem. Vietnes izmantošanas informācija var tikt apkopota, izmantojot sīkdatnes (cookies).                       

Informācija, ko par Jums un Jūsu bērnu apkopojam, var ietvert: Jūsu bērna vārdu un uzvārdu, personas kodu, bērna vecumu, Jūsu vārdu un uzvārdu, personas kodu, telefona numuru, e-pasta adresi un jebkuru citu informāciju, kuru Jūs sniedzat brīvprātīgi.

Kāpēc mums ir nepieciešami Jūsu dati?

Mēs apkopojam informāciju par Jums un Jūsu bērnu, lai izpildītu Jūsu pieprasījumu, sagatavotu rēkinu apmaksai un tieši sazinātos ar Jums par tālāku pakalpojumu sniegšanas norisi. Mēs izmantojam šo informāciju, lai tieši sazinātos ar Jums konkrētas nepieciešamības gadījumā un, ja Jūs piekrītat, nosūtītu jums informatīva rakstura ziņas uz e-pasta adresi un/vai telefona numuru par skolas aktivitātēm un informāciju, kas, mūsuprāt, varētu būt Jums noderīga. Mēs varam izmantot Jūsu kontaktinformāciju, lai reklamētu mūsu pakalpojumus Jums trešo pušu vietnēs, piemēram, Facebook. Mēs arī varam tieši sazināties ar Jums, lai saņemtu informāciju par jau sniegtajiem pakalpojumiem un Jūsu pieredzi. Ja SIA “ROBO HUB” jebkad tiek pārdota citam uzņēmumam vai privātpersonai, Jūsu kontaktinformācija tiks nodota šai jaunai pusei.

Mēs ievērosim piesardzības pasākumus, lai nodrošinātu to, ka mēs iegūstam tikai tos Jūsu personas datus, kas mums ir nepieciešami, lai sniegtu un pārraudzītu iepriekš minētos pakalpojumus.

Cik ilgi mēs glabājam Jūsu datus?

ROBO HUB ir maksas pakalpojumu sniedzējs, tāpēc mums saskaņā ar Latvijas Republikas likumu “Par grāmatvedību” ir jāglabā uzņēmuma saimnieciskās darbības esamību apliecinošus attaisnojuma dokumentus 5 gadus, pēc kuriem tie tiek iznīcināti. Šādos dokumentos var tikt iekļauti Jūsu un Jūsu bērna pamata personas dati. Jūsu informācija tiks saglabāta, līdz Jūs mums paziņosiet, ka vairs nevēlaties saņemt šādu informāciju.

Mārketings

Mēs vēlētos jums nosūtīt informatīva rakstura ziņas saistībā ar nodarbībām un skolas aktivitātēm, kas Jums vai Jūsu bērnam varētu interesēt. Ja esat piekritis saņemtu mārketinga informāciju, varat no tās vēlāk atteikties. Jums ir tiesības jebkurā brīdī atsaukt atļauju mums sazināties ar Jums mārketinga nolūkos. Ja jūs vairs nevēlaties saņemt informāciju mārketinga nolūkos, lūdzu, nosūtiet ziņu uz e-pasta adresi info@robohub.lv

Piekļuve informācijai par Jums un tās labošana

Jums ir tiesības pieprasīt kopiju informācijai, ko par Jums vai Jūsu bērnu esam ieguvuši. Ja vēlaties saņemt daļēju vai pilnīgu Jūsu vai Jūsu bērna personas datu kopiju, lūdzu, nosūtiet mums e-pasta ziņu vai rakstiet uz sekojošu adresi: info@robohub.lv Adrese: ROBO HUB SIA, Brīvības 224, 1 korpuss, Rīga, LV-1039, Latvija

Mēs vēlamies būt pārliecināti, ka Jūsu un Jūsu bērna personas dati ir precīzi un aktuāli. Jums ir tiesības mums lūgt labot vai dzēst informāciju, kas, jūsuprāt, ir neprecīza.

Ja Jūs neesat apmierināts ar mūsu atbildi vai uzskatāt, ka neapstrādājam jūsu personas datus saskaņā ar likumu normām, Jūs varat iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijā http://www.dvi.gov.lv/lv/

Sīkdatnes

Sīkdatnes ir teksta faili, kas tiek ievietoti ierīcē, lai apkopotu standarta interneta darbību informāciju un informāciju par apmeklētāju uzvedību. Šo informāciju izmanto, lai izsekotu vietnes apmeklētāju izmantošanas paradumiem un apkopotu statistiku par tīmekļa vietnes aktivitātēm. Lai iegūtu papildinformāciju, apmeklējiet www.aboutcookies.org. Pēc vēlēšanās varat sīkdatnes kontrolēt un izdzēst, par ko informāciju iespējams iegūt minētajā mājas lapā.

Citas mājas lapas

Mūsu mājas lapā ir saites uz citām tīmekļa vietnēm. Šī konfidencialitātes un personas datu izmantošanas politika attiecas tikai uz šo tīmekļa vietni, tāpēc, pārslēdzoties uz citām mājas lapām, Jums vajadzētu izlasīt tās konfidencialitātes un personas datu izmantošanas politikas.

Izmaiņas konfidencialitātes un fizisko personu datu izmantošanas politikā

Mēs regulāri pārskatām mūsu konfidencialitātes un fizisko personu datu izmantošanas politiku, un mēs ievietosim visus atjauninājumus šajā mājas lapā. Šī konfidencialitātes un fizisko personu datu izmantošanas politika pēdējo reizi tika atjaunināta 2018. gada 1. martā.

Kā ar mums sazināties

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir radušies kādi jautājumi par mūsu konfidencialitātes un fizisko personu datu izmantošanas politiku vai par informāciju, kas ir mūsu rīcībā:

E-pasts - info@robohub.lv

Adrese: ROBO HUB SIA, Brīvības 224, 1 korpuss, Rīga, LV-1039, Latvija

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai optimizētu vietnes darbību un uzlabotu Jūsu lietošanas pieredzi. Turpinot darboties šajā vietnē, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.